Broodmand Haarlem

1. Inleiding

Welkom op de website van Broodmand Haarlem. Door gebruik te maken van onze website en de diensten die wij aanbieden, stemt u in met de voorwaarden zoals hieronder uiteengezet. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u gebruikmaakt van onze website.

2. Bedrijfsinformatie

Broodmand Haarlem

Kleine Houtstraat 66

2011 DP Haarlem

KvK-nummer: 70151032

BTW-nummer: NL002075154B67

3. Gebruiksvoorwaarden

a. Door onze website te bezoeken en/of onze diensten te gebruiken, verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent of toestemming heeft van een ouder of voogd.

b. U gaat ermee akkoord de website niet te gebruiken voor illegale of ongeautoriseerde doeleinden en stemt ermee in om alle lokale wetten en voorschriften na te leven.

4. Bestellingen en Betalingen

a. Door een bestelling te plaatsen bij De Broodmand Haarlem, gaat u akkoord met de aangegeven prijzen en betaalmogelijkheden. Alle bestellingen zijn definitief na betaling.

b. Betalingen worden verwerkt via Mollie, en uw persoonlijke en betaalinformatie wordt versleuteld voor beveiliging.

5. Verzending en Levering

a. De verzendkosten en geschatte levertijden worden duidelijk vermeld tijdens het bestelproces.

b. De Broodmand Haarlem is niet verantwoordelijk voor vertragingen die buiten onze controle vallen, zoals vertragingen veroorzaakt door verzenddiensten of overmachtssituaties.

6. Retourbeleid

Raadpleeg ons retourbeleid op de website voor informatie over retourzendingen en terugbetalingen.

7. Intellectueel Eigendom

a. Alle inhoud op onze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, en software, is eigendom van De Broodmand Haarlem en is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten.

b. Het is niet toegestaan om materiaal van onze website te kopiƫren, reproduceren, distribueren, of anderszins te gebruiken zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

8. Wijzigingen in de Voorwaarden

Broodmand Haarlem behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Gewijzigde voorwaarden worden van kracht op het moment van publicatie op de website.

9. Contact

Voor vragen of opmerkingen over deze voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via info@broodmandhaarlem.nl